scroll down

Maintaining What's Finished

Bij Build & Repair nemen we de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en eventuele herstellingen van zowel het interieur als exterieur van uw woning. Of u nu een huis of een appartement heeft, onze diensten zijn beschikbaar voor beide, waarbij we waarbij we in appartementsgebouwen samenwerken met de syndicus om de gemeenschappelijke ruimtes te verzorgen.

Onze uitgebreide onderhoudsdiensten

Bij Build & Repair bieden we een uitgebreid scala aan onderhouds- en reparatiediensten:

Verwarming en sanitaire installaties

We zorgen voor regelmatig onderhoud van uw verwarmings- en sanitaire systemen om ervoor te zorgen dat ze probleemloos blijven werken.

Ventilatiesystemen en airconditioning

Onze experts nemen de zorg voor uw ventilatie- en airconditioning-systemen op zich, zodat u altijd kunt genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Schoorstenen en
dakgoten

We onderhouden uw schoorstenen en dakgoten om schade te voorkomen en de duurzaamheid van uw huis te waarborgen.

Zonnepanelen en warmtepompen

We zorgen voor regelmatig onderhoud van uw verwarmings- en sanitaire systemen om ervoor te zorgen dat ze probleemloos blijven werken.

Camera – en brandbeveiliging

We nemen de zorg voor uw ventilatie- en airconditioning-systemen op ons, zodat u altijd kunt genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Parket en

natuurstenen vloeren

We helpen u uw parketvloeren in topconditie te houden, zodat ze er steeds prachtig uitzien.

Onderhoudscontracten voor uw gemak & gemoedsrust

Met onze onderhoudscontracten bespaart u niet alleen veel tijd, maar profiteert u ook van onze diepgaande kennis en expertise over welke onderdelen van uw woning en wanneer deze moeten worden onderhouden. Bovendien bieden we een perfecte match aan vakmensen en technici dankzij onze vaste samenwerkingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze professionele onderhoudsdiensten.