scroll down

Finishing what’s built

Hoogwaardige afwerkingen voor uw huis

Bij Build & Repair bent u verzekerd van hoogwaardige en innovatieve afwerkingen voor uw nieuwbouwhuis, appartement, of de grondige renovatie van uw bestaande woning. We nemen uw project onder handen en zorgen voor een perfecte afwerking in elke fase. Wij zijn er om uw droomwoning werkelijkheid te maken.

Van ruwbouw tot verfijnde afwerking

Interieurafwerking

Van gipsplaten plaatsen en pleisterwerken tot vloertegels leggen, muren met faience bekleden en parketvloeren installeren, wij zorgen voor een naadloze afwerking die al uw ruimtes transformeert.

Installaties op maat

Wij staan in voor de installatie van verwarming, sanitair, elektriciteit, verlichting, domotica, HVAC-technieken en beveiliging. Alles om ervoor te zorgen dat uw woning uiterst functioneel en comfortabel is.

Van concept tot voltooiing

Bij Build & Repair werken we nauw samen met een team van getalenteerde architecten, aannemers en gespecialiseerde vakmensen. Samen tillen we zowel uw interieur als exterieur naar een hoger niveau. Wij begeleiden uw project van begin tot eind. Van het allereerste ontwerp tot het allerlaatste tegeltje, wij staan aan uw zijde. Met jarenlange ervaring in de bouw kunt u rekenen op een naadloos proces en dat elk detail voldoet aan uw verwachtingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en breng uw droomwoning binnen handbereik!